8 de maig del 2017

Anima't a llegir


Anima't a llegir

Aquesta setmana hem fet un taller de “Ara escric eslògans” amb la classe de 3 ESO A i els professors Albert Aragonés de català i Cinta Cabrera de cultura clàssica.


El primer dia els mestres ens van explicar el que faríem durant la setmana: ens van proposar crear uns eslògans i fer uns cartells per difondre la lectura i animar als companys a llegir.

Després vam fer l’activitat 2 que consistia a contestar unes preguntes sobre els beneficis de la lectura, vam apuntar tot el que anaven dient a la pissarra i en vam fer un decàleg. Per últim, vam analitzar l'anunci publicitari “Estimar no fa mal”.


El segon dia vam fer l’activitat 4, que tractava sobre les estratègies lingüístiques dels eslògans publicitaris, i en acabat vam fer l’activitat 5, que consistia a conjugar l’imperatiu d'uns anuncis.

Quan vam acabar, vam començar l’activitat 6. Havíem d'instal·lar-nos una aplicació al mòbil i des d’allí fer cartells. Nosaltres ens volíem instal·lar l’aplicació Typorama, però com que una de nosaltres no va poder portar el mòbil aquell dia, el mestre ens el va deixar amb l’aplicació instal·lada i vam fer quatre cartells una i tres l'altra amb el seu.








Divendres, últim dia del taller, vam vindre del pati i vam dedicar les tres últimes horres a acabar el taller.

La primera hora vam penjar els cartells tot l’institut, intentant buscar els millors llocs.





La segona hora ens vam dedicar a redactar aquest reportatge, i a l’última hora vam passar el reportatge a màquina i vam ficar les fotos sobre els nostres cartells.





Irina Cernenchi i Nerea Ariño