8 de maig del 2017

Jo llegeixo, i tu?


Durant aquesta setmana hem fet una manera d’aprenentatge diferent. Hem portat a terme un taller de lectura amb els professors Albert Aragonés i Cinta Cabrera.

Nosaltres el dimarts no vam poder assistir-hi, ja que, el dia 24 de maig uns quants alumnes estrenarem una obra de teatre.

Dijous 4 de maig ens van fer escriure uns eslògans i amb aquests eslògans vam dissenyar uns pòsters i vam fer una sèrie d’activitats: ens van ensenyar uns anuncis que cadascun tenia un eslògan, vam dir de quin tipus eren i vam conjugar els seus verbs.




Divendres 5 de maig, els pòsters que vam crear el dia anterior, amb els eslògans sobre la lectura, els vam penjar per l’institut a diferents llocs: al vestíbul, a la planta baixa, al segon pis i al pati.



Ens vam separar per  grups i cadascun  dels alumnes va penjar els seus pòsters, nosaltres els vam penjar al segon pis intentant posar-los a la vista de tothom perquè s’enganxessen a la lectura.



Per últim, vam tornar a classe a redactar aquest reportatge, primer a mà i després amb l'ordinador.



Nosaltres creem que aquest taller ha sigut un gran aprenentatge, ja que, llegir és una cosa molt importan: pots apendre molt d’un llibre i experimentar sentiments i emocions. Aquest taller ens ha ajudat a pensar perq uè va bé llegir.


Paula Climent, Vinyet Ayora.