19 de gener del 2020

Festa de pijames terrorífica



Era un dia tempestuós. Lili, una xiqueta de 12 anys, el dia 24 d’octubre de l’any 2019 va anar als Ullals de Baltasar amb la seva família: allí va voler veure un gambosí. Va buscar tant que es va cansar i va insultar els gambosins dient que no existien. Aquell dia, a l’ombra, un gambosí es va ofendre pel que havia dit Lili i va voler venjança.

Passada una setmana, la Lili va fer una festa de pijames amb les seves amigues a casa seva. Ella vivia al carrer de Santa Bàrbara. El gambosí va decidir que aquell dia hi hauria la venjança sobre el que va dir als Ullals de Baltasar.

Les xiquetes estaven tranquil·lament parlant, quan... BRRUM!!!, va caure un tro i al mateix moment va aparèixer el gambosí, que feia tres metres d’alçada. El gambosí, per venjar-se, es va menjar una xiqueta que es deia Sandra.

Totes les xiquetes estaven a un racó fosc de la casa. El gambosí va explicar-li a Lili la raó per què ell estava allí. Lili es va apropar amb cura per fer-li carícies i, quan Lili el va tocar, el gambosí es va sentir estimat per primera vegada. Com que es va sentir estimat, el gambosí va canviar per fora i per dins.

Per acabar, el gambosí es va posar nom i es va dir Jordi; va escopir la Sandra i ella va sortir amb un collaret de flors i un suc de pinya.


Eva Romero Sales
Escola Consol Ferré, Amposta


*Conte premiat en la categoria de primària en el X Concurs de microrelats de terror 2019, organitzat per la biblioteca de l'Institut Cristòfol Despuig.