21 de desembre del 2021

Els playmobils terrorífics


Fa uns anys hi havia una xiqueta que tenia un munt de playmobils i cada nit quan estava dormint, aquests li col·locaven cordes a les mans i als peus, però cada vegada que la lligaven es despertava. Bé, en realitat es feia l’adormida i així sentia tot el que tramaven.

Com que la xiqueta els tractava molt malament un dia van decidir matar-la. La xiqueta, molt aterrida, va anar a l’habitació dels seus pares per demanar ajuda, però no hi eren. Sabia que el pare guardava una pistola a la tauleta de nit, però no tenia bales. Per sort, les pistoles dels playmobils només disparaven bales de pintura!

Després va agafar el telèfon del pare que també estava damunt de la tauleta i va trucar a la policia, però quan van arribar a casa ja havien fet tard, tots els playmobils havien tornat al seu lloc com si no hagués passat res. Aleshores, la policia es va endur la xiqueta detinguda perquè van creure que estava malalta.


Arnau Bellido Curto

Escola Xerta, Xerta


*Conte premiat en la categoria de primària en el XII Concurs de microrelats de terror 2021, organitzat per la biblioteca de l'Institut Cristòfol Despuig.