18 de desembre del 2015

Què passarà amb els nens?


Una nit de Halloween de lluna plena uns nens, com sempre fan, van anar a demanar caramels. Ja portaven vint-i-cinc cases i van decidir passar per davant el cementiri per anar a una casa més. Però, pujant la costa, un home disfressat amb una màscara, la roba estripada i un ganivet esgarrifós tot ple de sang roja, que de tanta que n’hi havia li queia per tot arreu, va començar a perseguir els nens. Ells van marxar molt ràpid, però quan menys s’ho esperaven patapum, van agafar a una xiqueta anomenada Manolita.

Tots els nens i les nens van marxar com si portessin un coet al cul ja que semblava que només estava aquell home, però no!: hi havia també una colla de joves beguts que estaven plens de sang i pareixien zombis. Es van espantar encara més i tots van cridar aaaaaaaaaaaaah!!! I llavors van decidir anar a un bar, però estava encantat i ple de zombis també, així que van decidir anar a casa.

Quan ho van explicar als seus pares no s’ho van creure. La colla estava molt preocupada pel que havia passat: no trobaven a la Manolita.

Al dia següent va resultar que la Manolita es va presentar a casa una amiga com si res, s’havia solucionat tot. Ella no recordava res del que havia passat. Tot va ser un gran misteri. L’any que ve no saben si voldran anar a fer truco o trato.

Misteri contat, relat acabat.



Ainhoa Pallarés Ventura
Escola Sant Roc, Paüls.



*Conte premiat en la categoria de primària en el VI Concurs de microrelats de terror 2015, organitzat per la biblioteca amb el suport dels departaments de Català, Castellà i Llengües estrangeres de l'Institut Cristòfol Despuig.