3 d’octubre de 2012

Mostra de fotofilosofia 2012


L’objectiu de la Mostra de fotofilosofia és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Qui som en realitat?
Fotofilosofia de Tània Perales
guanyadora de la Mostra de fotofilosofia 2011.

BASES
1. El termini d’aquesta convocatòria és fins l'1 de novembre de 2012.
2. Cada post correspon a un alumne/a.
1. En el títol s’hi escriu el número del post i la pregunta.
2. Dins el post es puja la fotografia en mida gran i centrada.
3. Al peu d’aquesta al marge dret s’escriu “Feta per+alias/nom”.
4. Convé afegir-hi etiquetes o categories:: natura-cultura, Nietzsche, antropologia, metafísica ...).
3. Els posts han de ser originals. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia. El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament).
4. Les fotofilosofies podran ser publicades en altres llocs. Es sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixement, ús no comercial i sense modificació.

INSTRUCCIONS
Cal que envieu les vostres fotofilosofies a l'adreça fotofiloebre@gmail.com, i així seran penjades al bloc Fotofilosofia. També podeu enviar un correu electrònic demanant autorització per poder entrar al bloc i així penjar-les vosaltres mateixos.

PREMIS
L'alumne/a guanyador/a rebrà un reconeixement de l'institut, un diploma oficial i podrà participar en l'acte que es farà a la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona en el Dia Mundial de la Filosofia convocat per la UNESCO.

Animeu-vos i participeu-hi!